Здравка Гъркова е създател и собственик на Aromazone.BG , възпитаник и привърженик  на френската школа по ароматерапия. 

Ароматерапията е нейна страст от дълги години, а освен страст – и нейна професия. Тя е се е посветила изцяло на задълбоченото изучаване на есенциите, етеричните, растителните масла, мацератите, хидролатите, както и на останалите холистични методи за естествено лечение  – гемотерапия, фитотерапия…

За нея етеричните масла са най-мощното оръжие на природата, което ни помага да се преборим с изключително широк спектър от неразположение на духа и тялото.

Какво е ароматерапия? Това е изкуството да се лекуваме с етерични масла. Какво е здравето? Здравето не е нищо друго освен баланс между органите в нашето тяло, ума и чувствата. С помощта на Ароматерапията ние можем да повлияем и на трите, за да живеем в хармония със себе си и околната среда.

Етеричните масла, с които работи са от най-висок клас, с хемотип и от ботанически идентифицирани растения. Произвеждат ги малка лаборатория във Франция, която отглежда суровините на 100% и има многобройни дестилерии по целия свят.

Ако имате нужда от съвет или насока как да се пазите от вируси и бактерии сe свържете с нея. Ще Ви даде безплатна консултация!