БИТКАТА НА СИЛИТЕ НА БЕЗЧЕСТИЕТО Е ЗА ДУШИТЕ НА ДЕЦАТА НИ, БЪЛГАРСКИ РОДИТЕЛИ!
СЪБУДЕТЕ СЕ, ОТРЕЗВЕТЕ СЕ, ЗАЩИТЕТЕ ДЕЦАТА СИ!
АКО САМИ НЕ ГИ ЗАЩИТИМ И НЕ СЕ ПРОТИВИПОСТАВИМ НА ТОВА ЗЛО, И БОГ НЯМА ДА НИ ПОМОГНЕ…

АКО НЕ СЕ ПОКАЕМ ЗА АБОРТИТЕ, ЗА БЕЗБРАЧИЕТО СИ, ЗА ИЗВЪНБРАЧНО РОДЕНИТЕ ДЕЦА, ЗА ИЗНЕВЕРИТЕ, ПОХОТИТЕ И СТРАСТИТЕ СИ – БОГ ЩЕ НАКАЖЕ ТЯХ ЗАРАДИ НАС!

НЕКА ВСИЧКИ СЕ ПОКАЕМ И НАПРАВИМ КАТО ОТГОВОРНИ РОДИТЕЛИ, МИЛЕЕЩИ ЗА ДЕЦАТА НИ ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕМ!

НЕКА БОЙКОТИРАМЕ МЕРКИТЕ НА ТОВА ПРЕДАТЕЛСКО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ПРОДАДЕ ДЕЦАТА НИ И ГИ СЪСИПВА И ОСАКАТЯВА ВСЕКИ ДЕН!

БОЖЕ, ПРЕМИЛОСТИВИ И ДЪЛГОТЪРПЕЛИВИ, ВРАЗУМИ НИ, ОТРЕЗВИ НИ И НИ ДАЙ СИЛИ И РАЗУМ ДА СМАЧКАМЕ ЕГОТО СИ, ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ КОМФОРТА СИ, ДА ТЕ ПОТЪРСИМ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ И ДУША, ДА СЕ ПОКАЕМ И СМИРИМ ПРЕД ТЕБЕ И ДА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА СИ, ТА И ТИ ДА НИ ПОМОГНЕШ И ГИ ВЗЕМЕШ ПОД КРИЛОТО СИ И ДА ГИ ОПАЗИШ ОТ НАДВИСНАЛОТО ЗЛО…
АМИН!
********
За налагане на НОВАТА НОРМАЛНОСТ и осакатяването на децата ни…

Прочетете още едно добре аргументирано, макар и светско становище, за пагубното влияние на маските и нововъведените мерки с цел „опазване” на децата – ученици от коронавируса.

Мая Стоянова
********

ДЕЦАТА НИ БЕЗ РАСА И БЕЗ ПОЛ – ВЕЧЕ И БЕЗ ЛИЦА
Автор: Христина Христова

Мерките, които се въвеждат от утре в училищата и които България копира от световния ковид идиотизъм, са физически, психически и ментален геноцид върху децата, и то с дълготрайни последици. Става въпрос за чудовищно посегателство върху правата на личността в най-крехката й и незащитима възраст. След като родителите бяха успешно зомбирани и психирани, сега е ред на децата. Буди недоумение фактът, че нещо толкова видимо остава без реакция сред населението у нас, само с рехава групичка протестиращи пред МОН. Всъщност, давате ли си сметка какво ще причинят на децата ни?! Не само маските, които са изключително вредни, особено за малчуганите, но и тези безумни карцери и изолатори, които се обособяват във всяко училище, превръщайки го в затвор с най-строг режим.

Знам със сигурност, че ако имах ученик, утре в никакъв случай нямаше да го пусна на училище. Децата ни и без това са увредени в голяма степен от пребиваването си във все по-дехуманизиращата се социална матрица, но сега влизат директно в месомелачката. Тече успешна глобална трансформация на хомо сапиенс в напълно завършен хомо идиотикус. Генерира се световно население от хора-идиоти без раса и пол, без цивилизационна и културна идентичност, а вече и без лица.

За пораженията на ковид-истерията върху децата се говори и писа достатъчно, но това, естествено, не беше застъпено с подробна информация в официозните медии.

Ето ви накратко обобщението на най-важните аргументи срещу поредното безумие. Всичко това е изказвано многократно не само от български, но и от световни учени, лекари и психолози, които все още са с акъла си.

Физически поражения

Носейки маски, децата не могат да дишат нормално и нямат достатъчно кислород в организма си. Има достатъчно описани случаи на колабирали деца, оставени заради маските без приток на кислород.

Децата не могат да пазят маските си чисти през целия ден. Те ги пипат с мръсни ръце, изпускат ги на земята или ги зарязват на разни места и после ги слагат на устата си с всички бацили по тях. Отделно от това те пипат всякакви предмети, които са били докосвани и от други деца (например брави на врати, парапети на стълбища и други подобни), а после слагат с нечисти ръце маските на устата си.

При вдишване и издишване по маските полепват всякакви бактерии, микроорганизми, вируси и прочие. Така маските стават по-опасни от въздуха, който дишат децата без маска.

Психически поражения

Ето го новото „нормално“:

Деца и младежи, ходещи еднопосочно и следващи някакви стрелки по коридорите, с маски, тоест без лица. Без усмивки, без отношение един към друг. Без допир, без контакт един с друг. Като стадо, което е подкарано да мине по строго определен маршрут от точка А до точка Б без право на отклонение. Това е тотална и принудителна изолация от всякакво естествено и човешко взаимодействие, жизнено необходимо на подрастващите, които формират своя емоционален свят, изграждат се като личности и се учат да бъдат част от своите малки общества като мини-модели на цялото общество. Децата се вкарват в един изкривен и деформиран социален модел, основаващ се на пазенето от другия и на социалната дистанция, достигаща до крайна изолация – дори когато всички са в едно и също време-пространство. От нормални човешки същества постепенно се изграждат социопати – процес, който вече тече успешно в целия западен свят и достигна своята кулминация в онлайн обучението, благодарение на внедрената ковид-истерия. Така се разрушават самите устои на обществото и се блокира неговото естествено функциониране – не само на настоящето, но и на бъдещето общество, за което се предполага, че трябва да бъде изграждано от сегашните деца.

Изолаторите в училищата за деца със симптоми – това е върхът на цинизма, водещ до ужасни поражения върху детската психика: Внушаване на състояние на страх и постоянен стрес, развиване на чувство за вина, отключване на фобии и всякакви психически разстройства – това е само върхът на айсберга, за който алармират психолозите. Но кой да ги чуе и защо, след като всъщност ТОВА Е ЦЕЛТА?

Да бъдеш сам, дори когато си заобиколен от другите – това е сбъдният кошмар, описан детайлно в антиутопиите от 20 век.

Не искам дори да споменавам какво фундаментално изкривяване в представите за света ще бъде посято в съзнанието на първокласниците, които за първи път ще прекрачат прага на училището и ще влязат в своята общност.

Ментални поражения

Физическите и психическите поражения неминуемо водят до умствени. В състояние на стрес и на битуване в една изкривена и извратена социална реалност, усвояването на знанията и учебният процес също се компрометират, и то фатално. Те се лишават от своята естествена атмосфера и дух, вкарват се в една стерилна и лишена от виталност изкуствена среда, а това се отразява пагубно на способността за учене и възприемане. Училището се превръща в място за поглъщане на информация и се лишава от основната си функция – да бъде образователен и възпитателен център, да бъде средище, формиращо желание и воля за просперитет на личността и на цялото общество.

Изходът

Единственият изход от този зловещ социален експеримент е категоричен и безусловен отпор на родителите, или поне на тези от тях, които все още са запазили своя природен инстинкт и здравия си разсъдък.

Не позволявайте да инсталират децата ни в конструкцията на глобалния и безхуманен свят, чийто основи се полагат днес от социалния инженеринг дълбоко в мътните и тъмни води на световното блато.

Защото нито маските, нито еднопосочните коридори ще предпазят нас и децата ни от който и да е вирус. Просто в училищната среда това е невъзможно – с маски или без маски нещата ще се развиват такива, каквито са.

Помнете – изгубим ли и децата си, сме изгубили всичко.

Публикация на memoriabg.com