АЛКАЛИЗИРАЩА ТЕРАПИЯ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА КОРОНАВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ

Препоръчвам ви да приложите тази алкализираща комплексна оздравителна програма, постигаща цялостно укрепване и мобилизиране на имунната система, осигуряване на кислород на клетъчно ниво, рехидратиране, детоксикиране, и като краен резултат- възстановяване на алкално-киселинното равновесие в организма, което е гаранция за пълна мобилизация на всичките му защитни механизми, органи и системи срещу всеки противник – било той вирус или бактерии.
Тази алкализираща профилактична и лечебна терапия ще ви направи устойчиви на всякакви инфекции, включително на коронавирусната инфекция.

МОЛИТВА, която следва да четем след пиене на светена Богоявленска вода:

“Господи, Боже мой, да се свети името ти, както е свята тази вода, за опрощаване на греховете ми, за просветление на ума ми, за укрепване на душата и тялото ми, за здраве и сила на духа ми. Господи, успокой страстите ми и изцели немощите ми по безкрайната си милост. Чуй молитвата ми и ме възроди за нов, по-праведен живот, изпълнен с благодат и здраве. Амин!”

 • В един буркан от 500 мл. поставете 2 пръста морска сол и я залейте със студена вода. Затворете с капак и хубаво разбийте солта до разтваряне. Водата ще поеме сол докато се насити. Дори и да остане на дъното не е проблем. Така вече имате буркан с хипертоничен солеви разтвор.
 • Всяка сутрин тръгвайте за работа с 1.5 литрова бутилка изворна вода, в която на всеки 200 мл. добавяйте по 1 ч. л. от хипертоничния солеви разтвор. Т.е. към 1.5 л. вода добавете 7-8 ч. л. От него. По този начин приготвяте физиологичен разтвор, който подпомага максималното усвояване на водата от клетките на организма – изключително важно условие за оптималното функциониране на всички органи и системи.
 • Към бутилката можете да добавите и 1 пипета светена вода от Йордановден. (Можете да поддържате количества с Йорданска вода като към бурканче с изворна вода добавите пипета от Богоявленската светена вода. Когато количеството в бурканчето намалее, доливайте само чиста вода, така ще имате за дълго време от нея. Тя има свойството да се възпроизвежда).
  Изпивайте така приготвената вода, дори и по-голямо количество, в рамките на деня.
 • Веднага след това залейте с вряща вода 1/2-1 ч.л. сода бикарбонат, охладете, добавяйки студена вода и пийте 2 х дневно 15 мин. преди хранене.
 • По време на закуска вземайте по 1 капсула вит Е от 400IU.
 • Купете си „Калций, Магнезий с вит. Д3“ на Джеймисън и вземайте сутрин по 1 табл.
 • По препоръките на пpоф. д-p Добpин Свинаров, началник на Клиничната лаборатория и клинична фармакология при УМБАЛ „Александровска“ следва ежедневно да приемаме вит. Д3. Дозата, особено при хора с дефицит, с МС и други автоимунни заболявания и рак, може да стигне до 2000 IU (5 к-ки) и повече единици дневно за период от октомври до май месец. За всички останали 1600 IU (4 к-ки) дневно са достатъчни. Децата следва да приемат от 2 до 3 к-ки дневно, а тези с тегло 40—50 кг. като дозата при възрастните. Обикновено 1 к-ка маслен разтвор се равнява на 400 IU вит. Д. https://www.24chasa.bg/zdrave/article/8270535
 • Закупете си пробиотик, Лактофлор Био + (да съдържа Lactobacilus Bulgaricus), например, и го приемайте сутрин и вечер след хранене или както е указано на опаковката.
 • Закупете си био-куркума и био-канела от био магазин. Веднъж дневно в чаша разбъркайте и хапвайте 1 ч. л. куркума + ¼ ч. л. черен пипер + 1 ч. л. канела с няколко с. л. кисело мляко или със зехтин, или с мед и вода, за тези от вас, които постят.
 • Приемайте микроелементи Цинк 15 мг. и Селен 50-100 мкг. дневно. Много добра готова комбинация е препаратът „Антиоксидант“ на Valmar – пийте по 1 табл. дневно сутрин.
 • Изключително добра защита за цялото семейство може да се постигне с противирусния назален спрей на базата на етирични масла „Антивирал спрей“. Известен факт е, че коронавирусът атакува ресничестия епител на носната лигавица. Това естествено противовирусно средство не позволява залавянето на вирусите за епитела, както и има директен вирусоциден ефект. Еднократно впръскан преди излизане от вкъщи „Антивирал назален спрей“ Ви предпазва по време на целия ден докато сте в контакт с хора. Една опаковка 10 мл. струва 12 лв. Него също можете да закупите от компанията за етирични масла Biozone.
 • За цялостно укрепване на имунната система и с мощно изразен противовирусен и антибактериален ефект Ви препоръчвам естествения имуномудолатор на основата на висококачествена бирена мая в комбинация с естествен вит. С и Zn, с производител Bionia – Vegetamin, 60 растителни капсули (Yestimun® Бета-глюкан + натурален ВИТАМИН С от Malpighia glabra L.+ Цинк бисглицинат хелат). Прием за възрастни: 2х450 mg/ден; деца – 100 mg/ден. https://www.bionia.bg/produkt/vegetamin-imunitet/
 • Ако сте си приготвили сироп от черен бъз непременно приемайте по 1 с. л. дневно сутрин, за възрастни, и 1 ч. л. давайте на децата. Продава се и в биомагазините.
 • Консумирайте жива храна, свежи плодове и зеленчуци, и поне веднъж на ден голяма салата с листни зеленчуци.
 • Изключете енергийните и подсладени напитки, ограничете тестените храни и бързите захари, концентрирания алкохол. Пийте билкови чайове с мед и червено вино.
 • Движете се и спортувайте, прекарвайте колкото се може повече време на открито без маски! Не носете маски на открито, само на обществени места и в градския транспорт. И ще видите, че ще посрещнете коя и да е много страшна епидемия без поражения за вас и Вашите семейства.

Това е мощна изпитана и основана на научни доказателства алкализираща терапия, вкарваща ендогенен кислород в клетките, основният дефицит при инфекцията с коронавирус. Тази алкализираща терапия осигурява базисна защита и лечение на всякакви инфекции – бактериални, вирусни, паразитни и гъбични. Тя със сигурност ще ви предпази и срещу коронавирусната инфекция.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕПОРЪКИ

– Не си купувайте и не приемайте профилактично противовирусни средства като Тамифлу, Авирон и др! Те нямат профилактични свойства и действат само при налична вирусна инфекция и то не при всяка, и никак не са безобидни. Запомнете, на този етап няма нито едно ефективно средство срещу който и да е вирус. Тези препарати не са ефективни срещу коронавирус!


– Не прилагайте имуносупресиращи лечения без нужда, както и кортикостероиди, те увеличават риска от заболяване.

-Не си правете PCR тестове без да сте принудени да го направите. -Не търсете помощ в болница, в случай, че нямате кашлица и задух. Вероятността да сте със сезонен грип е много голяма. Оптималното лечение е това, което прилагам.

– Не си правете противогрипна ваксина. Има доказателства от Бергамо Италия, че високият ръст на заболели и смъртни случаи се дължи на масовата имунизация на възрастното население с противогрипна и противоменингококова ваксина. Клиничните данни показват, че приложението на противогрипните ваксини увеличава риска от зараза с коронавирус, с 34%. – Не позволявайте да имунизират децата Ви с ваксините от имунизационния календар. Подлагате ги на огромен риск в тази епидемична обстановка.

Желая успешна профилактика!
Бог ни е създал алкални, за да живеем в здраве…
Бог ни е дал всичко в природата да се предпазим и да се лекуваме…
Дава ни и в последованието Водосвет, светената вода, с уникални свойства и изцелителна сила…
Слава Богу за всичко!
Нека само имаме вяра…
Нека бъдем благодарни…
Желая успешна профилактика и лечение.
Насреща съм за въпроси и помощ.
Амин
д–р Мая Стоянова

СЛАВА ТЕБЕ, БОЖЕ НАШ, СЛАВА ТЕБЕ!
Ходете в храма, кайте се, причастявайте се, молете се за всички заболели хора, за медиците, които са изложени на най-голям риск, защото нашият Господ, Спасител и Утешител е там, в православния храм, да ни изцели, да ни опрости греховете, да ни утеши, и да ни помилва…
Благодарим Ти, Боже за всичко…
Бъди с нас в тези тежки дни на изпитание, най-вече на вярата ни в Тебе, еднички верни, свети и пренепорочни Владико наш..
Амин