Скъпи приятели, православни българи, препоръчвам ви да приложите тази комплексна оздравителна програма, целяща рехидратиране, осигуряване на кислород на клетъчно ниво, детоксикиране, цялостно укрепване и мобилизиране на имунната система, и като краен резултат- възстановяване на алкално-киселинното равновесие в организма, което е гаранция за пълна мобилизация на всичките му защитни механизми, органи и системи срещу всеки противник – било той вирус или бактерия, паразит или гъбична инфекция. Тази универсална физиологична алкализираща кислородотерапия е ефективна при короnaвирус, при хора с остри и хронични неизлечими инфекции, при автоимунни заболявания, рак, алергии, Паркинсонова болест, Алцхаймер, и на практика при всяко заболяване.

Тя ще ви направи устойчиви на всякакви инфекции, включително на коронавирусната.

АЛКАЛИЗИРАЩА КИСЛОРОДОТЕРАПИЯ

СТЪПКИ:

1. Щом станете сутрин, на гладно в 1 кафена чашка сипете около 50 мл. чиста (изворна) вода и накапете 2 к-ки 3% кислородна вода – изпийте. Приема се сутрин и преди вечеря на празен стомах. Всеки ден увеличавайте дозата на кислородната вода с по 1 к-ка до достигане на 2х15 к-ки. След достигане на дозата от 2х15 к-ки дневно, останете на нея 3 месеца.

-Вярващите могат да заменят кислородната вода с Богоявленска светена вода, като в едно бурканче се сипе чиста вода и към нея се добави капачка Богоявленска вода. Всяка сутрин се изпиват на гладно 3 глътки от тази вода. В подготвената солена вода за деня (физиологичен разтвор) също може да се сипе мъничко от Богоявленската вода. Така през целия ден ще пиете от нея. Когато количеството в бурканчето намалее се долива чиста изворна вода. Богоявленската вода има свойството да се самоосвещава. Така с месеци можете да я поддържате без да ползвате малкото количество светена вода, което съхранявате от Йордановден. Св. Лука Кримски препоръчва при болест да се пие непрекъснато Богоявленска вода, дори и от невярващи хора. https://nesisam.org/2020/03/09/bogoyavlenska-voda/

2. В един буркан от 500 мл. поставете 2 пръста морска сол и я залейте със студена изворна вода. Затворете с капак и хубаво разбийте солта до разтваряне. Водата ще поеме сол докато се насити. Дори и да остане на дъното не е проблем. Така вече имате буркан с хипертоничен солеви разтвор.

– Всяка сутрин тръгвайте за работа с 1.5 литрова бутилка изворна вода, в която на всеки 200 мл. добавяйте по 1 ч. л. от хипертоничния солеви разтвор. Т.е. към 1.5 л. добавете 7-8 ч. л. от хипертоничния солеви разтвор.

Това е минималното количество, което следва да се изпива за деня.

3. Закупете си ЦеТе Бе 500 мг. ( вит. С с бавно освобождаване) или подобно на друга компания, и изпивайте по 1 капсула сутрин на гладно с 1 водна чаша солена вода.

4. Веднага след това залейте с вряща вода 1/2-1 ч. л. сода бикарбонат (да шупне), добавете студена вода за охлаждане, изчакайте да минат 10 мин. от приема на кислородната вода и пийте 2х дневно 15 мин. преди хранене.

5. По време на закуска вземайте по 1 капсула вит Е от 400IU.

6. Купете си Калций, Магнезий с Цинк (15 мкг.) на Джеймисън и вземайте сутрин и вечер по 1 табл. по време на хранене.

7. Закупете вит Д3 маслен разтвор (Вигантол или на Джеймисън). Дозата, особено при хора с дефицит, с МС и други автоимунни заболявания и рак, е препоръчително (проф. Свинаров) да стигне до 2000 – 3000 IU дневно (5 -7 к-ки) за период от 2-3 месеца. За всички останали 5 к-ки дневно са достатъчни.

8. Закупете си пробиотик, Лактофлор Био +, например, и го приемайте сутрин и вечер след хранене.

9. Закупете си био-куркума и био-канела от биомагазин. Веднъж дневно в чаша разбъркайте и хапвайте 1 ч. л. куркума + ¼ ч. л. черен пипер + 1 ч. л. канела с няколко с. л. кисело мляко или със зехтин, мед и вода, за тези от вас, които постят.

10. Приемайте Селен 50-100 мкг. дневно.

11. Приемайте Артемизинин (сладък пелин) 350 мг дневно. Можете да си го поръчате от „Ахрида био“ тел. 0886153636, 1 оп. 90 капс. 51 лв. с 25% отстъпка. Код на ваучера за отстъпка: 203112. Приемайте по 1 капсула дневно.

12. Консумирайте жива храна, плодове и зеленчуци, прясна риба, и поне веднъж на ден голяма салата от листни зеленчуци.

13. Пийте по 1 чаша червено вино, особено ако намерите домашно. Това е чудесно средство срещу радиацията, химикатите и за укрепване на имунната система.

14. Пийте домашно приготвен сироп от черен бъз, прекрасно имуностимулиращо българско природно средство: 1 с. л. дневно при възрастни и 1 ч. л. дневно при децата;

15. Изключете енергийните и подсладени напитки, ограничете тестените храни и бързите захари. За периода на лечението не приемайте млечни продукти освен кисело мляко, както и червени меса.

16. Движете се и спортувайте повече,

И ще видите, че ще преборите коя и да е страшна болест и ще посрещнете коя и да е страшна епидемия без поражения за вас.

На разположение съм за съвети, консултации и разяснения, свързани с лечението.

КАКВО ПОСТИГАМЕ С ТОВА ЛЕЧЕНИЕ:

Всяка една компонента на това физиологично алкализиращо лечение има своето мяст и принос за постигане на крайната цел – алкализиране, унищожаване на патогенните инфекциозни причинители и туморите, детоксикиране и възстановяване на организма на клетъчно ниво, което ще рече:

– вкарване на кислород и вода в клетка, възстановяване на аеробния метаболизъм ( при подкисления организъм той е анаеробен) и функцията на клетката, възстановяване на имунната система и осигуряване на ендогенен кислород – най-мощното оръжие на NK (Natural killer cells) клетките ( лимфоцитите „Естествени клетки убийци”, предната стража на имунната ни система, 85% от която е разположена в чревния тракт), както и на нормалната чревна флора – естествени източници на кислородна вода (на ендогенен кислород);

– С тази терапия не само, че се унищожават до крак упоритите причинители, стоящи зад рака, автоимунните заболявания, хроничните неизлечими инфекции и алергиите, зад вирусните епидемии и грипа – (вируси, бактерии, гъби, плесени, паразити, които паразитират вътреклетъчно в анаеробна – безкислородна среда), но и се създава трайно непоносима за тяхното съществуване аеробна (кислородна) среда, което е гаранция за изкореняването и невъзвратимостта на болестта, за дефинитивно и трайно изцеление на организма от всички болестни причинители, хронични инфекции и рак. С тази алкализираща кислородотерапия ние атакуваме директно причината и причинителите, а не симптомите.

– Освен това, с тази терапия възвръщаме функционалността на клетъчния ни имунитет като превъоражаваме NK клетките, снабдявайки ги с ендогенен атомарен кислород – най-мощното оръжие срещу всички патогени. Когато не сме имуносупресирани, NK клетките и добрите бактерии в червата естествено синтезират кислородна вода, основен източник на ендогенен кислород – най-мощното оръжие на имунната ни система на входната врата на инфекциите – лигавицата на стомашно-чревния тракт и дихателните пътища.

– С тази терапия, особено днес, когато сме подложени на редовно обгазяване с токсични химикали и отрови, постигаме и уникален детокс на организма на клетъчно ниво със сладкия пелин (артемизинин), за който е известно, че неутрализира и спомага за очистването на черния дроб и кръвоносните съдове от най-токсичните химикали и отрови като живак, олово, алуминий. Принос за клетъчната детоксикация имат и прилаганите в терапията антиоксиданти. Освен това артемизининът е и най-широкоспектърният природен антивирусен, антибактериален, противопаразитен и противогъбичен агент, и от столетия е признат за най-мощното природно антималарийно средство. За щастие в България имаме фармацевтична компания за природни продукти, която има свои плантации в Ивайловград. Техният пелинът е стандартизиран и сертифициран, което е гаранция за качество, безопасност и ефективност.

БОГ НИ Е СЪЗДАЛ АЛКАЛНИ ЗА ДА ЖИВЕЕМ В ЗДРАВЕ…

Това го знаят и нашите врагове,…., само ще цитирам ключов текст от „Програмата за унищожаването на България“, приета на конгреса им в Москва през 1988 г. Точка V, „Забавяне на развитието на гоите“, гласи: Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде КИСЕЛА, а НЕ АЛКАЛНА“… оставям изводите за вас… Ако прочетете целия документ, ще се ужасите и ще разберете, че целта им вече е постигната… Ето линк към него:

Заявявам отговорно, че протоколите, спуснати от МЗ за лечение на амбулаторни и хоспитализирани болни с ковид, налагащи приложението на антибиотици като първа стъпка, при все, че става реч за вирусна инфекция са зловредни, непрофесионални, и в разрез с основни принципи на медицинската наука, практика и микробиология. Антибиотиците са неефективни срещу вируси, унищожават добрата чревна флора, източник на ендогенен кислород, подпомагат колонизацията на чревния тракт от гъбични и упорити бактериални причинители, потискат клетъчния имунен отговор, обезоръжавайки NК клетките и така улесняват заразяването – преминаването на коронавируса в кръвообръщението и по-тежкото протичане на инфекцията. Всеизвестен факт е, че най-уязвими към коронавируса днес са хората в напреднала възраст и тези с хронични заболявания, т. е. подкислените болни хора с потисната имунна система и със занижена концентрация на кислород и вода в клетките. Ключов проблем и фактор за тежкото протичане на коронавирусната инфекция е именно кислородния глад – ниската сатурация на кислорода, водеща до остър респираторен дистрес синдром и мозъчна хипоксия. Безкислородната среда е перфектната среда за бурна пролиферация на вирусите при обезоръжена клетъчна имунна система. Стратегията на МЗ за справянето с инфекцията, в която водещи са токсични противовирусните препарати без доказан ефект при коронавирус, посрещнати от САЩ с фанфари, кортизонът, който смазва и без това обезоръжената имунна система, за които писах, както и антибиотиците, които днес се назначават по телефона на всеки, за който се допусне, че е с коронавирус, са в разрез с медицинската наука, с добрата клинична практика и опит. Става реч за умишлено увреждане на хората и то на най-уязвимите, както и за предизвикване на смърт. Спрямо нас се провежда диктуван отвън откровен геноцид. Лекарите са принудени да изпълняват спуснатите им от НОЩ и МЗ предписания и самите те са жертва на това безумие и организационен хаос. Имам преки наблюдения върху всички тези процеси.

Също така, доказано е, че ПиСиАр тестовете не са създадени за диагностични, а за научни цели, служат за други, очевидно политически такива – събиране на биологичен материал и създаване на хаос и объркване в правилата за хоспитализация, което обрече стотици болни с тежка инфекция, с пневмония и задух, на смърт в безпомощност поради отказ на хоспитализация от страна на здравните власти. Бог ще съди злосторниците…

Доказателства за прилагания здравен геноцид:

Та, Бог, по Своята човеколюбива промисъл, ни е създал неслучайно алкални…

Тази алкализираща кислородотерапия прави точно това, връща ни към божественото ни устройство, чрез което Бог ни е дал цялото всеоръжие, необходимо ни да устоим на всички козни на врага, целящи да разрушат божествената ни идентичност и интегритет и да ни лишат от вложените от Бог у нас защитни механизми и оръжия, съхраняващи ни в неблагоприятна среда.

Тази универсална, научно обоснована и основаваща се на този Божий закон терапия е създадена върху познанието за физиологията на човешкия организъм, на всички разкрити биохимични и биофизични закони, позволяващи ни да коригираме и неутрализираме: причините за подкисляването на организма, както и патологичните корелации и последствия върху имунната система и цялостното функциониране на организма; причините за хроничните инфекции и болестните последствия, свързани с тях.

С тази терапия, де факто, възкресяваме организма на клетъчно ниво, възстановявайки функцията и метаболизма на всяка една човешка клетка. С нея ние я детоксикираме, освобождаваме я и я очистваме от всички инфекциозни причинители, които стоят зад рака и автоимунните, невродегенеративните и алергичните заболявания, както и зад ССЗ, диабета и всяка болест, мобилизираме имунната система (възстановяваме клетъчния имунитет – най силно засегнат при ковидната инфекция) за справяне с всеки болестотворен причинител, който и да е той, възстановяваме функцията на нервната система и всички органи и системи, възвръщаме напълно и необратимо здравето.

И Както проф. акад. Неумивакин казва „Няма болести – има подкислени организми“, а аз бих добавила, че всички наши болести Бог допуска заради греховете ни (самоугаждането), включително небрежността ни към нашето здраве – непиенето на вода, неконсумирането на жива храна – зеленчуци и плодове, консумация на червени меса, алкохол, тестени и сладки храни, джънк фуд, газирани подсладени напитки, тонизиращи напитки, тютюнопушене, използването на психоактивни вещества, злоупотреба с психотропни и всякакви лекарства (все задоволяващи нашите страсти и зависимости), прекомерното хранене, психическия стрес, преработването (гордост, амбициозност, перфекционизъм, доминиране), лишаване от сън, прекарване много време пред екрана – в интернет, гледане на предавания със зомбираща информация), заседнал живот, саможивост… всички водещи до въпросното подкисляване… А нали Бог ни заръчва да бъдем святи, т. е. да пазим и тялото си здраво, освободено от страсти и грях, от увреда, дължаща се на нашата небрежност, нездравословен начин на живот, защото духът е здрав само когато обитава в здраво тяло и не заръча ли нашият Господ и Спасител Иисус Христос да го пазим свято, защото е обиталище на Светия Дух…

Затова, за да имаме максимален ефект от тази рекреативна и изцелителна универсална алкализираща терапия, опираща се на основния Божий закон за живот в здраве, ние днешните хора, тотално обладани от страстите и изкушенията на новото време, следва първо да се покаем за греховете си, да ги отхвърлим и с вяра да подходим към това Божие лечение, което наистина е в състояние да ни възстанови на клетъчно ниво, да ни изцели от всяка нелечима болест и да ни предпази от кой и да е инфекциозен причинител, та бил той и коронавирус. Освен всичко, тази терапия ще ни предпази и от отровите, с които ни пръскат и дишаме и ще неутрализира вредните им въздействия върху организмите ни. Това е и превантивно, и активно лечение в случай на болест, за справяне с всеки болестотворен агент, коронавирус, включая радиация. Това е Божие всеоръжие, подарено ни от Бога. Всеки, който се довери и проведе това лечение следва да знае, че постъпва в Божията лечебница и ще бъде лекуван с природни средства от Божията аптека. Но за това трябва да имаме и вяра. Без вяра не можем да угодим на Бога. Слава Богу за всичко!

Бог да е с нас и да ни води по пътя на духовното и физическо изцелението, чието начало е покаянието.

Със сестринска обич, ваша сестра в Господа д-р Мая Стоянова, ИД на православната здравна фондация „Множествена склероза – не си сам”.

Тази терапия е с доказана ефективност при много хора с рак, автоимунни заболявания, с хронични инфекции и коронавирус. Тя се основава на научни и клинични доказателства, до които достигнахме в нашия екип: доц. Надя Маркова, зав. микробиологичната лаборатория за патогенни микроорганизми при БАН, Здравка Гъркова експерт по етеричните масла за медицинската практика – природни антибиотици, противовирусни, противогъбични и противопаразитни средства и аз, с дългогодишен опит в областта на микробиологията, имунологията, невронауката.

Бог с всички нас!

Слава Богу за всичко!

Благодарим ти Боже за милостта и човеколюбието, че ни водиш в пътя на истината, изцелението и спасението.

Ти си ни дал всичко за нашето спасение. Помогни ни да го познаем, отвори и просветли очите на сърцата ни за Твоята Истина за да я приложим та да се спасим от болести и страдания…

Ела, Боже, научи ни… изцели душите и телата ни…

Амин

Мая Стоянова