Децата са дар Божий, Негово наследие.

Да си родител е преди всичко отговорност, жертва и посвещение. Каквото посеем ние всички в тях, това ще пожънем. Сеем ли плевели, толерираме ли себелюбие, егоизъм, любов към развлечения и удоволствия, към похоти, към насилие, подкрепяме ли страсти, кариеризъм, стремеж към лесен живот, към ненаситност, към доминиране и незачитане на останалите, това и ще пожънем…

Децата никога не са виновни.

Виновни и отговорни за това в какво ще се превърнат, сме единствено ние, техните родители.

Писано е: „не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.” (Матеѝ 7:18).

Каквото посеем в сърцата и умовете на дечицата, каквото им покажем като модел на поведение и ценности – в това ще се превърнат…

Това и дяволът го знае. Затова днес, в тези Последни времена, войната (битката) е за душите на децата ни. Установяващите Новия световен ред имат нужда от нашите деца, оформени по техен образ и подобие, генно модифицирани, захранени с похот и разврат от тригодишна възраст, безполови, безхарактерни, лесно манипулируеми, без здрава ценностна система, ненавиждащи родителите и семействата си, денонощно облъчвани и манипулирани в едно сатанинско виртуално пространство, изпълнено с лъжа, измама, насилие, съблазън, извращения и похот.

С дистанционното обучение и със затварянето им вкъщи, точно това се постига – денонощно електромагнитно облъчване от рутери, компютри, телевизори, смартфони, 5G микровълни, денонощно зомбиране с отвратителната помия, включително от преподавания им учебен материал, с въведеното незабелязано извратено сексуално образование.

Спрямо децата ни и всички нас, се води денонощна психотронна война. Не го ли разбирате, родители…

Ако ние не се съпротивим, не опазим душите, невинността, сърчицата и умовете на децата ни, ние доброволно съучастваме на сатанистите в битката за душите им, ние доброволно им ги предаваме.

Стреснете се и ги пазете, доколкото на всички са ни силите и възможностите в това тежко Последно време. Бъдете топли, сърдечни, милосърдни, справедливи, грижовни, подкрепящи и в същото време строги родители, добри хора… Бъдете Християни… Показвайте им го в живота и поведението си, в отношението към тях, към бабите и дядовците им, към бедстващите хора днес, към гладните и бездомните, към бездомните животинки, към всичко живо…

Ако ние не се погрижим за тях и не се потрудим да ги опазим, Бог няма да ни прости. Държавата сложи ръка върху тях с 29 закони, по силата на които децата могат да ни бъдат отнемани и настройвани срещу нас, да бъдат насилствено обгрижвани от държавата, да бъдат продавани и предавани в приемни семейства, да бъдат ваксинирани без наше съгласие, консултирани с медицински лица, да им бъдат извършвани тайно от родителите манипулации – аборти, например, да свидетелстват срещу родителите в съда (закон за детско правосъдие), родителите да бъдат преследвани, в случай че окажат съпротива, свързана с несъгласие със съдържание на учебен материал, сексуално образование, заради изповядване на християнската вяра… Това вече е факт в Америка и много западноевропейски страни.

Единственото нещо, което ни пази нас, българите, е Конституцията. Затова настояват да я променят, но не им мина този път номерът, слава Богу!

Приятели, стреснете се, отрезвете се, излезте от апнеята. От две година се води жестока битка за опазването на децата ни, със силите на мрака.

Вас ви няма, православни българи…

Вие не реагирате на постовете ми и на призивите ми да опазим душите на децата ни, да ги защитим…

Не в силата е Бога, а в правдата!

Стотици протести се проведоха в защита на децата, но не бяха отразени от купените ни медии…

Властта престъпно продължи на тъмно да приема антинационални – антидетски и антисемейни закони дори по време на Първата национална карантина.

Десетки становища и петиции внесохме. Никой не ни подкрепи – нито президент, нито премиер, нито политически партии, нито парламент. В основата са Соросoiдите. Те управляват държавата днес. Този проект за унищожаване душите на децата ни е техен. Те са инструмента на нечестивия в пъкления му план. Протестантите и евангелистките секти превзеха движенията, борещи се срещу антидетските и антисемейни политики. Те са много активни ловци на млади родители, вълци в овчи кожи, „детезащитници”. Внимавайте!

Ние, православните, сякаш дори не отразяваме проблема. Отчитам го по реакциите на постовете, свързани с антидетските и антисемейни политики, които публикувам.

Аз няма да спра да пиша и публикувам материали по темата защото ме е грижа за всяко едно дете. Всеки ще отговаря на Страшния съд и затова, защитил ли е децата си, дарени му от Бога.

Но помнете, че каквото посеем, това ще пожънем, и ако ние не сеем, ще посее нечестивият и след това ще е късно за каквото и да било…

Не предавайте децата си, българи..

Нека пазим страх Божий!

Бог ни гледа…

Да бъде Твоята всесъвършена воля за дечицата на България, Господи…

Амин

Мая Стоянова

Първа част на „Да си родител през погледа на Св. Богородица”