БОГ НЯМА ДА ПРОСТИ…

Скъпи приятели, наближава Рождество Христово, Празникът на Празниците, на който от агапе любов и милост към нас падналите човеци, Бог Отец в Света Троица благоволи да изпрати на нас, грешните, Своя Единороден Син – Бог Слово, Началото и Краят, Истината и Животът, Примирителят ни с Бога, Спасителят на душите ни – Господ Иисус Христос.

„Който, заради нас човеците и заради нашето Спасение слезе от небесата и се въплъти от Духа Светаго и Дева Мария, и стана човек, и бе разпнат за нас при Понтия Пилата, и страда и бе погребан и Възкръсна в третия ден според писанията и възлезе на небесата, и седи отдясно на Отца и пак ще дойде със слава да съди живи и мъртви и царството му не ще има край!” (Символ на вярата).

Времето наближи, скъпи братя и сестрици…. Тежко ни….

Ще споделя една публикация, но искам да я четете и използвате информацията в нея не като езичници, еретици и окултисти, атеисти, а да вземете онова от нея, което ще ви отвори очите за Истината, за чудовищната манипулация, подмяна, лъжа, съблазън и изкушения, заложени капани, които отвсякъде дебнат, с които ни промиват мозъците, чрез които ни контролират на психическо и подсъзнателно ниво чрез медии, чрез символика, чрез „традиции”, чрез „култура”, чрез образование, чрез електромагнитни микровълнови и всякакви енергийни полета (5G), чрез ваксините от редовния календар на децата, а сега и с ковидната, чрез ГМО храната, кемтрайлс – всичко и още кой знае какво, взети заедно, с което променят божествената ни идентичност и ни вкарват постоянно в съблазни и грях.

Не ви ли е направило впечатление, че всеки голям Християнски (Православен) Празник се дублира с отвличащ хората, отвратителен сатанински светски празник – вземете Денят на всички светци с Хелоуин, почитането на св. Валентин – първият отстоял с живота си Светото Тайнство Венчание войн, мъченик в Христа – с похотливия празник „Денят на влюбените”, и ето, на най – големият празник Рождество Христово – рождението на Спасителя на човечеството, те, сатанистите от столетия направиха фалшификат, дублиращ, отклоняващ, изкушаващ света, включително и християните, видно в съучастие с католическата ерес и икуменическа всеерес – празникът Коледа…

Обърнете внимание, по време на Първата вълна, която съвпадна с Възкресение Христово – Празникът на нашето Спасение в Христа, понеже Бог никога не би допуснал да направят отвличащ паралелен сатанински празник заради избраните, те, сатанистите затвориха Православните храмове почти във целия свят…, за да не могат православните да се каят и причастяват със Светите Тайни Христови – Кръв и Тяло, както и за да не може Едната Света Съборна и Апостолска Църквата да се моли за спасението на човечеството…

Днес, обаче, на Рождество Христово е друго – храмовете по целия свят са отворени…

И то е защото нашият Господ и Спасител, макар и Бог, е най-кроткият и смирен човек, живял някога на земята, Който не търси хорското внимание, суета и поклонение. Той избра да се роди в ясла на безсловесни. Той дойде на този свят за да спаси бедните, болните, бездомните, онеправданите, низшите духом, за да ни покаже що е смирение и страх Божий и как чрез Него може да се спасим. Той дойде за тези Негови чада, които с трепет вече 40 дни в пост и молитва, в тишина и смирение, с радост в сърцата, чакат раждането на Предвечната Светлина, на Спасителя на погиващото човечество.

Днес храмовете са отворени, защото Бог от столетия допуска на този свят празник Рождество Христово, християните да бъдат изкушавани. За хората от света е ясно…

Те си имат друг, много по-голям празник на „добрият старец дядо Коледа”, който носи подаръци на послушните деца, а на родителите им много забавления, удоволствия, пиршества и купони!

Днес, на Рождество Христово, когато всички вярващи се радваме, постим, чакаме с трепет раждането на Светлината, на Любовта и Спасението на душите ни, от екрана, отвсякъде, макар и в карантина, макар и обезумели от страх, ни зоват към моловете, магазините за подаръци, храни и алкохол, като отвързани да се впуснем в покупки, в подготовка за пиршеството и приношението на подаръци на близките си, заради големият празник на белобрадия „добър старец”, който много обича децата….

А Спасителят, който ще се роди в пещера, в ясла на безсловесни, него вече дори никой не споменава…

Това е светът, в който живеем и дори ние, правовярващите, продължаваме заради „децата”, да купуваме и кичим „коледна” елха, да принасяме красиво опаковани подаръци под елхата, да поддържаме мита за дядо Коледа в съзнанието на децата, съучаствайки и предавайки от поколение на поколение невижданата сатанинска подмяна, която сама по себе си е огромен грях и е изключително опасна, най-вече за децата.

Обърнете внимание, шишарката, е символ на епифизата, чрез която нечестивият основно контролира подсъзнанието ни. Не случайно хомосексуалистите са със силно увеличена хипофизна жлеза, педофилите също…

Ватиканът е уличен от години в педофилия и хомосексуализъм. Има над 100 заведени дела за посегателства над деца. Папа Франциск одобри гей браковете. Шишарката, както ще разберете от тази публикация, е основен ватикански символ. Сетих се и за една емблематична модерна сграда с такава архитектура в Барселона…

Тази публикация е много ценна за познаване на сатанинската символика, с която сме оградени, която предизвиква у нас много приятни емоции, страсти, егоистични желания, достигащи до психози. Неоспорим факт е, че нечестивият мами и манипулира, оплита в мрежите си човеците, особено неправовярващите, чрез въздействие върху ума, чувствата и волята.

Моля ви, внимателно прочетете тази публикация. Писана е, очевидно от атеист. На няколко пъти се опитва да въвлече в заговора срещу човеците и нашия Господ Иисус Христос – това е обяснимо за невярващ човек. Но вижте една особеност, той, както всички протестанти изписва Името на нашия Господ и Спасител Иисус Христос с 1 „и”. Тогава символът, който тълкува и затова погрешно – не му се получава. Затова ви моля, четете много внимателно написаното. То е много вярно и полезно за нас, правовярващите, за да можем да се опазим от този тежък грях, несъзнателно водени от нечестивия към поклонение на бесовете точно когато Бог Отец ни праща Спасителят.

Не разбирате ли в какъв грях ни вкарва сатаната!

Извършвайки тези традиционни ритуали най-вече за радост на децата, ние де факто ги принасяме в жертва на бесовете и се покланяме на езически мерзки богове, нарушавайки Първата Божия Заповед – ДА НЯМАШ ДРУГ БОГ ОСВЕН МЕНЕ!

Боже, в какви заблуди сме потънали…

Моля те, прости ни, отвори ни очите за Твоята Единствена Свята и Съвършена Истина, води ни в Твоя тесен Спасителен път и ни Помилвай и Спаси Боже…

Молим Те, научи ни да бъдем добри родители, да пазим и сеем Твоето Спасително Слово в сърчицата на децата ни и молим те на колене, опази наследието си. Амин!

Мая Стоянова