Съдете сами….
*****************
Скъпи приятели, от известно време следя много внимателно поведението на кризисния щаб и МЗ по отношение на противоепидемичните мерки за справяне с коронавируса. Вчера научихме, че у нас вече има произведени 200 опаковки хлороквин, стария медикамент за лечение на малария, за който преди около месец Доналд Тръмп написа, че в комбинация с азитромицин! ще е целебното средство срещу COVID 19. След това се оказа, че той притежава и фармацевтична компания, която го произвежда…

След около 2 седмици самият Тръмп, като виден медицински експерт, препоръча да си инжектираме и белина, защото имала мощни дезинфекционни свойства!?!
И разбрахме, че десетки американци са последвали съвета му като са си изгорили хранопроводите, дори са заплатили лековерието си с преждевремена смърт.

Питам се, толкова ли оглупяхме, толкова ли лековерни станахме, та за всяка неслучайно подхвърлена фейк новина в медиите и в социалните мрежи, се хващаме и експериментираме върху животите си?!?

Нека мъничко поразсъждаваме…
Факт е, че COVID 19 е манипулиран в лаборатория коронавирус, чийто патент е в ръцете на Бил Гейтс и че този щам е създаден да убива увредени хора с подлежащи белодробни, сърдечно-съдови, автоимунни, имунодефицитни заболявания, рак, диабет, т.е. немощните, хронично болни хора в света.
– Друг неоспорим факт е, че 85% от заразените не боледуват, т.е. нямат нужда от лечение. Това са предимно младите и здрави хора с добра имунна система.
– Само 15% изявяват клинични симптоми, които не са по-различни от тези при грип! Всеизвестен факт е, че няма средство, което да е ефективно срещу вирусите, поради което когато имаме грип се лекуваме със симптоматични нестероидни противовъзпалителни средства за понижаване на температурата, с високи дози вит С и др. антиоксиданти. Същото е лечението при леките и средно тежки форми на коронавирусна инфекция.
При грип се включва антибиотик едва когато има риск от бактериална суперинфекция или при възникнало вече усложнение от такава.
Няма антибиотик, който да атакува вирусите!
Няма, и до момента не е създадена и ваксина срещу вирусна РНК!
Разберете го и не вярвайте сляпо на пропагандата!
– Остават 5% от всички заразени, които биват тежко поразени от коронавируса (увредените хора, които споменах по-горе и които ще разгърнат сериозни симптоми), а от тях 1.5% развиват тежък респираторен дистрес, за който единственото животоспасяващо решени, и то не винаги успешно, е включване на болните на апаратно кислородно дишане.
От тези 1.5% загиват 0,05-8%, и това са същите тези увредени хора!

Е, при тази ситуация, питам “експертите” от кризисния щаб и от МЗ, кого ще лекуват с хлороквин, при положение, че точно тези, към които се целят с лека и умерено протичаща коронавирусна инфекция са увредени хора с белодробни хронични заболявания, белодробна фиброза, автоматично означаваща и обвързана със сърдечно-съдова патология?!?

Аз няма да коментирам, само ще ви предоставя противопоказанията и нежеланите лекарствени реакции от досието на продукта, които той дава:

Противопоказания:
– Фамилна анамнеза за внезапна смърт или конгенитално удължен QTc интервал.
– Известен конгенитално удължен QTc интервал или клинично състояние, за което е известно, че удължава QTc интервала.
– Анамнеза за симптоматични сърдечни аритмии или с клинично значима брадикардия.
– Сърдечни заболявания предразполагащи към аритмия като тежка хипертония, лявокамерна хипертрофия (включително хипертрофична кардиомиопатия) или застойнасърдечна недостатъчност, съпроводена с понижена лявокамерна фракция на изтласкване.
– Електролитни нарушения, особено хипокалиемия, хипокалциемия или хипомагнезиемия
– Прием на лекарствени продукти, за които е известно, че удължават QTc интервала. Те включват:
• антиаритмични средства (напр. амиодарон, дизопирамид, дофетилид, ибутилид, прокаинамид, хинидин, хидрохинидин, соталол).
• невролептици (напр. фенотиазини, сертиндол, султоприд, хлорпромазин,
халоперидол, мезоридазин, пимозид или тиоридазин), антидепресанти.
• определени антибактериални лекарствени продукти (включително лекарствени
продукти от следните класове:
– !!! макролиди (напр. еритромицин, кларитромицин)!!!,
– флуорхинолони (напр. моксифлоксацин,спарфлоксацин),
– имидазолови и триазолови противогъбични лекарствени продукти,
– и също пентамидин и саквинавир).
• определени неседиращи антихистаминови лекарствени продукти (напр. терфенадин, астемизол, мизоластин)
• цизаприд, дроперидол, домперидон, бепридил, дифеманил, пробукол, левометадил, метадон, винка алкалоиди, арсениев триоксид.
– Скорошно лечение с лекарствени продукти, за които е известно, че удължават QTc интервала, които все още може да са в циркулацията по времето, когато се започне
Eurartesim (напр. мефлоквин, халофантрин, лумефантрин, хлороквин, хинин като се има предвид техния елиминационен
полуживот. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/eurartesim-epar-product-information_bg.pdf
Още едно допълнение: доказана е и чернодробна токсичност!
***************************************************
Само обърнете внимание, в противопоказанията специално е указана несъвместимостта на хлороквин с макролиди. Един от тях е Азитромицинът, който бе препоръчан от Тръмп и се експериментира върху хората по света!!!
Българските власти откровено лъжат, че хлороквин е минал всички тестове и че има доказателства за ефективността му при коронавирус.
Ето какво казва Американската Агенция по Лекарствата (FDA):
“Американската Служба за безопасност на храните и лекарствата FDA публикува предупреждение за опасните странични ефекти на хлороквина и неговия дериват хидроксихлороквин. Двете лекарства, които се ползват за лечение на малария, започнаха да се прилагат като експериментална терапия върху пациенти с Covid-19.

FDA обаче съобщава за случаи на сериозни проблеми със сърдечния ритъм и отравяне при пациенти, подложени на лечение с тези медикаменти, които често се комбинира с антибиотика азитромицин. Службата предупреждава лекарите да не предписват хлороквиновите лекарства за извънболнична употреба при пациенти с коронавирус.

“Хидроксихлороквинът и хлороквинът могат да предизвикат нарушения на сърдечния ритъм като удължаване на QT интервала и опасно бърза сърдечна честота, наречена вентрикуларна тахикардия. Продължаваме да изследваме рисковете, свързани с употребата на хидроксихлороквин и хлороквин при Covid-19 и ще обявим публично всяка допълнителна информация”, казват от FDA.
https://boulevardbulgaria.bg/articles/fda-preduprezhdava-za-opasni-efekti-ot-hlorokvina-pri-covid-19
******************************************
Отново ви обръщам внимание върху това, на кои болни нашите “експерти” смятат да приложат хлорквина – на малката група увредени, предимно възрастни хора със ССЗ, хронични белодробни и всякакви други инфекции, с диабет, рак и автоимунни заболявания, които са най-уязвими към наистина животозастрашаващата за тях зараза…

С хлороквина ще ги лекуват или ще ги доубиват, преценете сами…

Нека не бъдем лековерни…

Нека бъдем будни, нека не забравяме, че живеем в последно време и че дяволът като рикащ лъв обикаля, и търси кого да изманипулира, излъже и убие…

Видно е, България и българския народ са експериментално поле, бидейки най-бедната страна в ЕС, като Бангладеш, където в момента управниците на Новия Световен Ред, провеждат най-мизантропския антихристки експеримент от как свят светува….

Родината ни бе продадена за милиарди…, а сега ни доубиват бавно, прикрити зад хуманна грижа, с отровите на американците…

Събуди се народе, български…
Който е в Бога има усет към истината…
Стани, събуди се ти, който спиш, за да те опази и възкреси Христос!
Христос Воскресе!

д-р Мая Стоянова
https://trud.bg/%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D0%B3-%D1%85%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D0%BD-%D0%B2-%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0/

Епизод 2
******
СКАНДАЛНО!

Алгоритъм за лечение на пациенти с лека до умерено тежко протичаща инфекция в болнична среда, без пневмония и тежък задух, бе изготвен и изпратен до ръководствата на всяко едно болнично заведение почти веднага след влизане в сила на кризисното военно положение у нас. Видях го с очите си!

Преди дни публикувах материал за рисковете от приложението на този токсичен за черния дроб, бъбреците, очите и особено опасен за хората с подлежаща сърдечно съдова патология медикамент, както и становището на FDA по въпроса.

Напомням, че COVID 19 най-вече е сериозна заплаха за увредени хора с хронични заболявания – белодробни, сърдечно-съдови, ендокринни, диабет, автоимунни, рак, СПИН и такива, които са свързани с дефицит на имунната система.

Точно тези пациенти обикновено са атакувани от коронавируса и се разболяват. Точно тези пациенти биха могли буквално да бъдат доубити с прилагането на терапията с хлороквин!
Представете си човек с исхемична болест на сърцето, който се разболява от коронавирусна инфекция, на фона на тежкото му клинично състояние, да се добави и хлороквина, който допълнително ще го натовари с цялата си токсичност и риск от сърдечна смърт…
Това е чудовищно!

В същото време няма никакви сериозни доказателства за ефективността му при коронавирусна инфекция…

Недоумявам как така стана, че дни след като Тръмп обяви, че това щяло да е лечението на коронавирусната инфекция и то в комбинация с азитромицин, който е противопоказан, видно от кратката характеристика на хлороквина, той се появи в местните болнични алгоритми…

А вече имаме и внос от Китай, дори без разрешително за употреба, който ще бъркат на коктейл и ще раздават от сърце на болните увредени хора!

На кого служат нашите управници???

Боже, опази българите, които отново са опитни зайчета в невиждан човеконенавистен експеримент…

Д-р Мая Стоянова

https://trud.bg/%d0%b1%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8-%d0%b1%d1%8a%d1%80%d0%ba%d0%b0%d1%82-%d0%ba%d0%be%d0%ba%d1%82%d0%b5%d0%b9%d0%bb-%d1%85%d0%bb%d0%be%d1%80%d0%be%d1%85%d0%b8%d0%bd/?fbclid=IwAR08E8k1ZeR1rYfXu842x1V7EpUBQj1taOGDkFu_kj21X2_msE5HRDqDty0